Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

"Kétmillió ajánlószelvény a cél" - Beszélgetés a Fidesz operatív igazgatójával

2010.02.09. 15:25 :: Valasztas Admin

 
A tegnapi nap óta a kampányban szereplő pártok az ajánlócédula-gyűjtésre koncentrálnak. A Fidesz operatív igazgatójával, Nyitrai Zsolttal ennek kapcsán egy villáminterjút készítettünk. Zsolt a beszélgetés során a következőket üzente a Fidelitas aktivistáinak: "A pártvezetőség nagyon jól tudja, hogy a fiatalok és a Fidelitas nélkül a választási kampányt nem lehetne sikerrel levezényelni. Így azt üzenem, hogy mindenkinek legyen ott a fejében: nélküle nem menne. Hiszen a mi erőnk abban rejlik, hogy együtt mozdulunk és ehhez szükség van mindenkire."

- A közelmúltban sajtótájékoztatón számoltál be arról, hogy visszaélések várhatóak az kopogtatócédula-gyűjtések kapcsán. Mit kell tenni annak érdekébe, hogy az emberek elkerüljék azt, hogy nem kívánt helyre kerüljön az ajánlása?

- Elsősorban helyesen kell kitölteni az ajánlószelvényt. :) De a viccet félretéve, minden fiatalt és nem fiatalt arra kérünk, jól nézzék meg azt, aki a pártok nevében gyűjti a cédulákat. A Fidesz aktivistái tudják magukat azonosítani, így ebből nem lehet gond. De tényleg figyeljünk oda, sokan próbálkoznak a Fidesz nevében.

- A héten indul az ajánlócédula-gyűjtés. Felkészült a Fidesz a feladatra? Milyen terveitek vannak, hány cédulát szeretne összegyűjteni a Szövetség?

- Több mint ötvenezren jelentkeztek az ország minden szegletéből, így hétfőtől jó reményekkel vághatunk neki a munkának. A cél a kétmillió cédula összegyűjtése.

- Miért van különös fontossága annak, hogy a lehető legtöbb háztartásba eljussunk?

- Nincs jobb üzenetközvetítő az embernél: egy hozzám hasonló korú embernek inkább elhiszem amit mond, mint ha okos fejek ülnek a tévében és meg akarnak győzni a világ dolgairól. Épp ezért nekünk minden ajtón be kell kopogtatnunk és minden csengőt meg kell nyomnunk. Az ajánlószelvény-gyűjtés egy komoly munka és egy hatalmas lehetőség.

- Mit tapasztalt a Fidesz Pártigazgatósága, kampányok, ajánló-cédulagyűjtések esetén a Fidelitas tevékenyen hozzájárult a Szövetség sikeréhez?

- Én is a Fidelitasból jövök, bár már nem viselek tisztséget. Azt gondolom, amit a saját életemben megtapasztaltam:
dolgozz, és akkor számítanak rád egyre fontosabb dolgokban is. Csak így lehet előrébb jutni, puszira nem. Az elmúlt hetekben sok önkéntestalákozón vettem részt, a fiatal segítők ott voltak mindenhol.

- Mit üzensz azoknak a Fidelitas aktivistáknak, akik napról napra hozzáteszik munkájukat a Szövetség sikeréhez?

- Azt, hogy munkájuk nem marad majd köszönet nélkül. A pártvezetőség nagyon jól tudja, hogy a fiatalok és a Fidelitas nélkül a választási kampányt nem lehetne sikerrel levezényelni. Így azt üzenem, hogy mindenkinek legyen ott a fejében: nélküle nem menne. Hiszen a mi erőnk abban rejlik, hogy együtt mozdulunk és ehhez szükség van mindenkire.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr911742884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása