Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Levélben köszöntötte a Boldog Ceferino Katolikus Óvodát az új polgármester

2010.10.19. 23:07 :: Valasztas Admin

Tisztelt Óvodavezető!

Őszinte nagyrabecsüléssel köszöntöm a Boldog Ceferino Katolikus Óvoda és a Katolikus Karitász helyi vezetőit, dolgozói, munkatársait az óvoda fennállásának 10. évfordulója alkalmából.

Meggyőződésem, hogy az egyház hitéleti tevékenysége mellett a társadalmi élet területeire kiterjedő munkássága - úgy, mint a nevelési-oktatási, kulturális, karitatív, szociális, egészségügyi tevékenység, sport, illetőleg gyermek- és ifjúságvédelm - jelentős mértékben hozzájárulhat a társadalom egészének megújulásához. A kormány célkitűzéseinek megfelelően támogatni kívánjuk az egyházak és a civil szervezetek ez irányú törekvéseit. A térség országgyűlési képviselőjeként bízok benne, hogy a korábbiaknál hatékonyabb együttműködés alakul ki a települések és az egyházi közösségek, szervezetek között.

Hiszem, hogy az egyházi és a polgári hatóságok hatékony együttműködésének alapja a bizalom helyreállítása és erősítése, a rendszeres kapcsolat és a folyamatos párbeszéd kialakítása.

Városunk új polgármestereként sok sikert, eredményes munkát kívánok az intézmény dolgozóinak és a Karitász minden munkatársának.

 

Tisztelettel

 

Polics József
polgármester
országgyűlési képviselő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr652384973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása