Köszönjük fiatalok!

2010.05.15. 01:35 :: Valasztas Admin

 

A Fidelitas elnöksége levelet írt szervezetünk tagjainak a választási győzelem kapcsán, melyben aláhúzzák, hogy a siker alapköveinek lerakásához szükség volt a Ti munkátokra. Az új korszak kezdetét új honlappal tesszük nyomatékossá. Böngésszétek!

Köszönjük, Fiatalok!

Vasárnap egy olyan napot éltünk át, amelyet soha nem fogunk elfelejteni. Ehhez sokesztendős munkára volt szükség. Az elmúlt nyolc évben a Fidelitas tagjai nem adták fel a küzdelmet: kitartott a lelkesedés, nem csökkent a tenni akarás. A munka és a siker azonban kéz a kézben jár. Vasárnapi eredményünk alapköveit Ti raktátok le!

Köszönjük a Fidelitas minden tagjának és tisztségviselőjének, hogy szabadidőtöket feláldozva dolgoztatok!  Hálásak vagyunk minden aktivistánknak, a csoportelnököknek, koordinátoroknak, a megyei és országos választmányok tagjainak, korábbi elnökeinknek, hogy tevékenységüknek köszönhetően átléphettük a győzelem kapuját.

 

Hazánk nagyon nehéz helyzetben van, és mindenkire szükség lesz, hogy előbbre jussunk. A feladathoz alázatra és szerénységre is szükség van. Szerénységre, hiszen egy mondás szerint az a lélek mértékletessége. Az országos elnökség minden tagja azon lesz, hogy az új helyzetben alázattal, szerényen, de határozottan dolgozzon tovább a magyar fiatalokért és a Fidelitasért. Tudjuk, hogy az előttünk álló időszakban is számíthatunk rátok!

 

A Fidelitas több egykori és jelenlegi tagja, vezetője szerzett mandátumot a most megalakuló Parlamentben, így a Fidesz frakció új nemzedéke szervezetünkből kerül ki. A több, mint egy tucatnyi képviselőnek gratulálunk, és sok sikert kívánunk!

 

Az új korszak kezdetét egy új honlap készítésével is szerettük volna nyomatékossá tenni. Köszönjük Böröcz Lászlónak, hogy munkájával hozzájárult egy igényes, esztétikus és a kor követelményeinek megfelelő honlap létrejöttéhez! Legyetek Ti is a szerkesztői az új fidelitas.hu-nak! Továbbra is várjuk a helyi eseményekről szóló cikkeket, beszámolókat.

 

Bízunk abban, hogy minél több alkalom adódik, amikor találkozni tudunk.

 

Hajrá Fidelitas!

 

Ágh Péter

 

a Fidelitas elnöke

 

Bere Károly
Böröcz László
Csepreghy Nándor
Dukai Miklós
Gajda Róbert
Kérdő Zsuzsa
Koszorús László
Lukács Bence
Mihalovics Péter
Schneller Domonkos
Szedmák Tamás
Vántsa Botond
Vizin Tamás
Vörös Ádám
Zsiga Marcell

a Fidelitas alelnökei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr142004261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása