Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Választások után, kormányzás előtt – ülésezett a választmány

2010.05.15. 01:43 :: Valasztas Admin

A Fidelitas Országos Választmánya május elsején Budapesten a Menta Terasz nevű helyen ülésezett. Ez a nap a munka ünnepe, a Fidelitas tagjainak pedig volt mit értékelni és ünnepelni, hiszen nem akármilyen munkás hónapokat tudhatnak maguk mögött. Az igaz nagy feladatok azonban most következnek. Balogh Gergely választmányi alelnök beszámolóját közöljük.

Késő délután a kellemes árnyékban egy kávé és üdítő mellett először tartottunk egy értékelő elnökségi ülést. Itt átbeszéltük többek között a jövőbeni terveket és készítettünk egy nyári menetrendet.

Közben már szépen gyülekeztek a Választmányra érkezők, akiket rögtön egy „welcome drink”-kel köszöntöttek. Mindenkinek látszott az arcán az áprilisi szép választási eredmény. Ezt követően a fák alatti árnyékban elkezdődött a munka a zárt üléssel. Koszorús László, Országos Választmány elnökének köszöntője illetve mandátumigazolás és a napirendi pontok elfogadása után Ágh Péter köszönte meg mindenkinek a munkáját és röviden ismertette az előttünk álló feladatokat. Bemutatta azt a kiadványt, ami a kopogtatócédula-gyűjtéskor készült interjúkat foglalja össze rólatok, rólunk, a kis kampánycsapatainkról.

Ezután következtek a megyei elnökök beszámolói. Nagy örömmel hallgatta mindenki az összefoglalókat a rengeteg munkáról, a nagyszerű csapatokról illetve a szép eredményekről. Majd politikai nyilatkozat elfogadására került sor, amit majd itt a honlapon olvashattok. Ennek tartalmát a Választmány egyhangúlag támogatta és elfogadta. Nyári menetrend meghallgatása következett, melyben szerepelt a felkészülés az önkormányzati választásokra, következő kihelyezett elnökségi ülés illetve a szervezetünk előtt álló legfontosabb teendők.

Nagy taps fogadta régi-új Fidelitasos parlamenti képviselőinket, élükön Szijjártó Péterrel. Ő is megköszönte a Fidelitas munkáját és elmondta, hogy ő is, és az egész Fidesz a jövőben is nagyon számít ránk! Következhetett a várva várt pódiumbeszélgetés a Fidelitas néhány régi és új képviselőkkel, Ágh Péterrel, Mihalovics Péterrel, Zsiga Marcellel és Gajda Robival. Jó volt tőlük hallani, hogy továbbra is számíthat rájuk minden Fidelitas-tag és intenzíven fognak dolgozni a szervezetünkért. A beszélgetést Oroján Sándor vezette, aki megkérdezte azt, hogy miképpen élték meg a választási győzelmet a fiatal politikusok. A Fidelitas elnöke elmondta: „Aznap éjjel Vörösmarty téren volt egy színpad. Voltak, akik a Tv-ben, voltak, akik a helyszínen láthatták azt, amikor a Fidesz vezérkara felment rá.. Jó volt látni két fidelitasost köztük - Szijjártó Péter szóvivőt és Nyitrai Zsolt operatív igazgatót. Ha azonban lett volna elég nagy színpad, akkor a Fidelitas minden aktivistájának járt volna ott egy hely és egy nagy taps, hiszen a siker alapköveit ti raktátok le – fogalmazott Ágh Péter.

Közben már éreztük a finom készülő svédasztalos vacsora illatát, alig vártuk, hogy az elvégzett munka után következzen a beszélgetés és a hajnalig tartó szuper buli! Nagyon konstruktív és jó hangulatú Országos Választmányt tudhatunk magunk mögött. Köszönjük mindenkinek,aki eljött és aki segített a rendezésben! Reméljük mindenki jól érezte magát!

Már szervezzük a következő alkalmat, hogy újra találkozhassunk az ország minden pontjáról érkező Fidelitasosokkal. Addig is figyeljétek a megújult Fidelitas honlapot!

 

A Fidelitas Országos Választmánya elnökségének nevében: Balogh Gergely, alelnök

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr512004263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása