Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Hogy halad az ajánlószelvények gyűjtése? Válaszok Szászvárról

2010.03.04. 15:54 :: Valasztas Admin

Forrás: Fidelitas

Januárban alakult meg a komlói Fidelitas csoport tagjainak a kezdeményezésére a Baranya 4-es számú választókerület legújabb szervezete Szászváron. A kis csapat nagy tervekkel vágott neki az idei évnek. Feladat van bőven, hiszen a szavazatok számát tekintve a polgári oldal Szászváron korábban nem kapott lehetőséget a bizonyításra. Szilágyi Anikó a tervekről és a munkáról mesélt nekünk.

 

Bemutatnád nekünk a csoportodat?

A Fidelitas Szászvári Csoportja idén januárban alakult meg. A csoport baráti kapcsolatokon alapul, vidáman és lelkesen kezdtünk neki a munkának. Nagyon sok tervünk van a jövőre nézve. Szeretnénk hagyománnyá teremteni különböző rendezvényeket, jótékonysági eseményeket nem csak településünkön, de a környező kisebb falvakban is. A legközelebbi esemény a március 15-ei megemlékezés lesz itt, helyben. A Komlói Fidelitas Csoporttal összedolgozva, bízunk abban, hogy eredményes lesz a munkánk gyümölcse.
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Komlói szervezetnek: Sztankai Editnek, Borbás Sándornak és a többieknek azért a sok segítségért és támogatásért, amit tőlük kaptunk. Köszönjük szépen!

Milyen intenzitással vesztek részt a kampányban? Hogy halad az ajánlószelvény-gyűjtés?


Mindannyian részt veszünk a nehezebb és a könnyebb munkában is egyaránt. A mi csoportunk a kampányban megkapta Szászvárt és a környező kisebb falvakat.
Ezeken a területeken ajánlószelvények gyűjtésében, plakátok kihelyezésében, és a szóró anyagok széthordásában igyekszünk kivenni részünket a munkából. Személy szerint kampányfőnök helyettesként tevékenykedek.


Az emberekkel való találkozások kapcsán, miről tudtok beszámolni, Szászváron kiállnak az emberek a változásért?

Szászváron korábban még nem kaptunk bizalmat. De nagyon sok olyan emberrel találkoztam, akik ráébredtek arra, hogy ez így nem mehet tovább. Nagyon sokan elfordultak a politikától, vannak, akik a kisebb pártok felé húznak. Olyanok is akadnak, akik belefáradtak ebbe a reménytelen és kilátástalan helyzetbe. Mi azonban pont azért vagyunk, hogy elvigyük nekik a reményt, és a változás üzenetét! Úgy látom, hogy napról napra többen bíznak a Fideszben.

Mit üzensz az ország más pontján dolgozó fiataloknak, Fidelitas aktivistáknak?

Üzenem mindenkinek, hogy nem szabad feladni, bízni és hinni kell a változásban, mert ha mi nem bízunk benne, a többiek sem fognak.
Ha becsületesen, kitartóan és lelkiismeretesen végezzük a ránk bízott feladatot, áprilisban leszüretelhetjük a jól kiérdemelt narancsot. :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr101808929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása