Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Hogy halad az ajánlószelvények gyűjtése? Válaszok Komlóról

2010.03.04. 15:52 :: Valasztas Admin

 
Forrás: Fidelitas
 
Baranya megye négyes számú választókörzetében található a szénbányászatról elhíresült Komló. A 2006-ban alakult csoport évről-évre aktívabb, amit a Központi Iroda munkatársai is megtapasztalhattak a tőlük érkező meghívók, beszámolók folyamatosan emelkedő számán keresztül. A kampány elején az országgyűlési képviselőjelölt elmondta a csoport tagjainak, hogy Fidelitasra úgy tekint, mint a Fidesz legfontosabb szövetségesére. Erről is olvashattok Borbás Sándorral készült interjúnkban.

 

Bemutatnád nekünk a csoportodat?

A Fidelitas Komlói Csoportja 2006 őszén alakult újjá. Azóta egyre aktívabban veszünk részt városunk közéletének alakításában. Mind helyi, mind megyei szinten szükségét érezzük annak, hogy legyen olyan szervezete a fiataloknak, amiben saját értékrendjüknek megfelelően, határozottan és eredményesen tudják képviselni érdekeiket. Az elmúlt négy évben számos rendezvénnyel, programmal, politikai és civil kezdeményezés támogatásával igyekeztünk hozzájárulni a város életéhez.

Baráti kapcsolat fűz össze bennünket baranyai társainkkal, Koszorús Lacinak, Csizi Petinek és Junácski Andrisnak külön is köszönöm támogatásukat, bátorításukat.

Milyen intenzitással vesztek részt a kampányban? Hogy halad az ajánlószelvény-gyűjtés?
 


Országgyűlési képviselőjelöltünk bizalma nagyon jó érzés számunkra. A választási felkészülés kezdetén elmondta, hogy a Fidelitasra úgy tekint, mint a FIDESZ legfontosabb szövetségesére. A próbára tevő, mindenkit megmozgató munkához pedig erőt, friss lendületet kívánt csoportunk tagjainak. A Fidelitas aktív alakítója a helyi választási kampánynak, hiszen a 12 fős kampánystábban Polics József felkérésére 7 fidelitasos dolgozik.Természetesen mindannyian részt veszünk a "terepmunkában" is. Csoportunk több száz kopogtatócédula összegyűjtésével járult hozzá az ajánlószelvény gyűjtés sikerességéhez. Tagjaink közül van, aki politikai munkatársként, kampányfőnökként, kampányfőnök-helyettesként tevékenykedik, más kiadványt szerkeszt vagy éppen területi felelősként szervezi az aktivisták munkáját. Az utóbbi időben megsokasodtak teendőink, nagy a sürgés-forgás a FIDESZ irodában. Mindannyian érezzük: ITT AZ IDŐ!

Az emberekkel való találkozások kapcsán, miről tudtok beszámolni, Komlón kiállnak az emberek a változásért?

Tisztában vagyunk vele, hogy minden egyes szavazatért, vagyis minden egyes ember bizalmáért kőkeményen meg kell dolgoznunk. Csak a becsületesen elvégzett munka, a választókkal való folyamatos kapcsolattartás által juthatunk el a győzelemhez. A választás eredménye még nem dőlt el. Gyakran kérdezik tőlem: mekkora esélye van a FIDESZ-nek Komlón? Erre azt szoktam mondani: minden eddiginél nagyobb, de rajtunk múlik, hogy milyen eredmény születik. A mi közös munkánkon. A tiedén is.

Városunkban is egyre többen vannak azok, akik felismerik, hogy nem lehet tovább menni a "szocialista úton", vannak azonban olyanok is, akik kiábrándultak a politikából, elfordultak a közélettől. A mi feladatunk, hogy elvigyük számukra a remény üzenetét és meggyőzzük őket, hogy a valódi változás csak a Polics Józsefre és a FIDESZ-KDNP listájára leadott szavazatok segítségével valósulhat meg.

Bizakodásra adhat okot a novemberi helyi időközi választás, melynek eredményeképpen Makrai Livi személyében egy fidelitasos taggal bővülhetett a FIDESZ önkormányzati frakciója, vagy a Fidelitas Szászvári Csoportjának megalakulása.

Mit üzensz az ország más pontján dolgozó fiataloknak, Fidelitas aktivistáknak?


Az első és legfontosabb dolog, hogy higgyetek a Változásban!
Másodszor: dolgozzatok becsületesen, tisztességesen!
Harmadszor: ne felejtsétek otthon a nagyit április 11-én! :-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr871808921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása