Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Baranya Megyei Választmányi ülés Komlón

2010.01.25. 09:57 :: Valasztas Admin

2010. január 23-án, szombaton, Komlón tartotta évnyitó ülését a Fidelitas Baranya Megyei Választmánya. A megbeszélés az aktuális feladatok és az országgyűlési választásokra való felkészülés jegyében telt.

 

Az ülést Junácski András, megyei elnök nyitotta meg. Majd Borbás Sándor ismertette Polics József képviselőjelölt levelét, melyben köszöntötte a jelenlévőket, kiemelve, hogy a Fidelitasra,  mint a FIDESZ legfontosabb szövetségesére tekint. A próbára tevő, mindenkit megmozgató munkához erőt, friss lendületet, a tanácskozáshoz pedig sok sikert kívánt.

 

Ezt követően a megyében működő csoportok (Komló, Mohács, Pécs, Szászvár, Szigetvár) elnökei számoltak be a legutóbbi választmányi ülés óta eltelt időszak eseményeiről.

 

Junácski András külön gratulált Makrai Líviának, aki nemrég lett önkormányzati képviselő Komlón az időközi választáson és az újonnan alakult szászvári csoport vezetőinek, Szilágyi Anikónak és Lőbl Alexandrának.

 

Weisz Gergő a választmány elnökségi tagja elmondta: a 6-os számú választókerületben új csoportok szervezése van folyamatba.

 

A következő napirendi pont témája az országgyűlési választásokra való felkészülés volt. A megyei választmány elnöke külön felhívta a részvevők figyelmét az első szavazók megszólításnak és az internet nyújtotta lehetőségek használatának fontosságára. A Fidelitas kampányban betöltött szerepet illetően örömét fejezte ki, hogy baranyai jelöltek mindegyike mellé sikerült fidelitasos munkatársakat is állítani, akik segítik munkájukat.


Ezután a Fidelitas Baranya Megyei Ifjúságpolitikai Koncepciója tervezetének bemutatása következett.

 

A hivatalos megbeszélést követően finom falatok társaságában, jókedvű beszélgetéssel folytatódott a délután. Ezúton szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr961699925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása