Online óra

Fidelitas Komló

Fidelitas helyi és országos eseményeiről számolunk be oldalunkon.

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

A csoportalakításról bővebben...

2010.01.19. 11:20 :: Valasztas Admin

Örömmel jelenthetjük be, hogy 2010. január 16-án, szombaton megalakult Baranya megye 4. számú választókerületében, Szászváron a helyi Fidelitas csoport. Az alakuló ülésen részt Junácski András a megyei választmány elnöke, Pálmai Attila Krisztián vk-koordinátor is. A közeli Komló város fidelitasosait Sztankai Edit és Borbás Sándor képviselte.

A levezető elnök Pálmai Attila köszöntötte a jelenlévőket, bemutatta a vendégeket és a leendő tagokat és közreműködött a tisztségviselők megválasztásában. A csoport elnöke Szilágyi Anikó, alelnöke pedig Lőbl Alexandra lett.
Junácski András megyei elnök ismertette a szervezet alapszabályát, ismertette a Fidelitas céljait, működését, valamint a választási előkészületekről tájékoztatta a jelenlévőket.
Borbás Sándor választókerületi kampányfőnök köszöntötte az új csoport tagjait és vezetőit és átadta Polics József országgyűlési képviselőjelölt üdvözletét, jókívánságait.
Sztankai Edit politikai munkatárs a csoportszervezéssel kapcsolatos hasznos, aktuális, információkról, gyakorlati tudnivalókról adott tájékoztatást.
Az új csoport a környékbeli fiatalok megszólítását, választási mozgósítását tűzte ki első céljaként. A későbbiekben pedig gyermek- és ifjúsági programok, rendezvények szervezésével is szeretnének hozzájárulni Szászvár és a közelben lévő települések fiataljainak életéhez.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fidelitaskomlo.blog.hu/api/trackback/id/tr81684239

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megszűntetik a Fidelitast? 2010.01.19. 18:55:23

Az index tudósítása szerint Orbánnak elege van a Fidelitasból. A cikk szerint a pártvezér a szerkesztőségünk által nyilvánosságra hozott hangfelvétel miatt orrolt meg végleg az ifjú narancsosokra. A Fidesz Ifjúsági Tagozatának egyik prominensétől szárm...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása